onsdag 9 april 2014

Solig dag i Cochem

Idag körde vi bara ca 7 mil upp till Cochem. Vädret började med dimma men snart blev det bra, sol och ca 22 grader. Vi ville inte sitta i bilen och köra långt utan njuta av sol och värme. Detta är kanske sista dagen innan vi når lite kallare klimat. Campingen som vi brukar stå på var stängt, men vi hittade en bra parkering där några andra husbilar stod. Två meter från Mosel och pråmarna gick precis intill oss. 
               135 meter hotellbåt med disco utanför bilfönstret

Promenerade över bron och in till Cochem. Gick upp till borgen, åt god mat, drack kaffe och appfelstrudel. Gjorde alla affärer och torg. 

       Vyn över borgen och de färggranna husen tröttnar man aldrig på
Alltid mycket folk i rörelse i Cochem, så även denna söndag

Stannade till på turistinformationen där det fanns internet. Även här i Tyskland har det varit svårt att hitta wi-fi på caféer och restauranger, eller så har vi haft otur. Var tillbaka i bilen efter sex timmar! Skönt att sätta sig med en bok och vila fötterna. TVn har vi inte saknat en enda sekund!! När ska man hinna titta på den?
Nu har vi kört 791 mil. Varit hemifrån i sex veckor. Nu längtar vi mycket efter alla hemma. Några dagar kvar tills detta äventyr är slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar